İşinizi Kolaylaştıran Çözümler İzeltaş'ta!

23-04-2019 10:01
İşinizi Kolaylaştıran Çözümler İzeltaş'ta!


İzeltaş araştırma ve geliştirme faaliyetlerine büyük önem vererek tüketiciye her zaman en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktadır. Satış sonrası ve öncesi tüketici haklarına saygı duyan ömür boyu garanti ve gün belirlemeksizin müşterilerine hizmet anlayışı İzeltaşın en temel şirket politikalarından biridir.

Türkiye’nin ilk el üretici olan İzeltaş, 1968 yılından beri tamamen Türk sermayesi ile İzmir ilinde kurulmuştur. İzeltaş bugün 155 bin metre karelik geniş arazisinin yanı sıra 40 bin metre kapalı son teknoloji ile tasarlanmış tesislerinde binlerce ürün üzerinde el aleti üretip bir çok ülkeye Türk malı el aleti ihracatı yapmaktadır. El aletlerinin dışında dövme parçaları, otomotiv parçalarının yanı sıra savunma ve havacılık sanayine, ziraat endüstrisine, denizcilik ve bir çok altyapıya hizmet vermektedir. Her yıl düzenli olarak devam eden AR-GE çalışmaları ile ülkemize yepyeni ürünleri üretmektedir. Her üretiminin sonunda kalite kontrollerini yaparak müşterilerinden gelecek olan bir şikayeti engellemeyi amaç edinen İzeltaş tüm personellerine bu prensipleri konusunda eğitmektedir. Daima yüksek kalitenin yanı sıra diğer şirketlere oranla fazla ürün çeşidi hedeflemekte olan İzeltaş ürünleri en uygun fiyatlarıyla Zaferdeyim.com adresinde sizleri bekliyor.

İzeltaş El Aletleri Kalitesi

Her yıl düzenli olarak el aletlerine yatırımlarının yanı sıra 700 uzman deneyimli çalışanı ile bu konuda sektöründe lider olan İzeltaş boyama,plastik,daldırma,markalama gibi departmanlardan oluşan dünyadaki özel entegre fabrikalarından biridir. En yüksek kalite ile ürün üretimi yapanİzeltaş çalışanları daima en iyi hizmet anlayışını müşteri odaklı çalışmayı prensip edinmiştir.

İzeltaş El Aletleri Fiyatları

İzeltaş El Aletleri Fiyatları sektöründeki diğer üretici firmalara oranla müşterisine hem uygun hem kaliteli malı üretmeyi amaç edinmiştir. Sahip olduğu teknolojik alt yapı sayesinde el aletlerini en uygun fiyatlara hem kaliteli hem de kullanışlı bir biçime getirerek müşterilerine sunmaktadır. İş yerleriniz için satın alabileceğiniz matkap, kırıcı delici, taşlamalar ve testere gibi çeşitleri Zaferdeyim.com adresinden ulaşabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.